Inchirieri Apartamente Universitate Bucuresti

Esti student sau cauti o chirie in zona Universitatii? Va prezentam cateva oferte cu Inchirieri Apartamente Universitate Bucuresti

Inchiriere Apartament Universitate 3 camere

Inchiriere Apartament Universitate 3 camere

Anunt: Apartament de inchiriat Universitate 3 camere Bucuresti
Reper: in apropiere de Intercontinental
Inchiriere Apartament lux zona Universitate, Bucuresti, in apropiere de Intercontinental. Apartamentul este situat la etajul 1 din 5, are 3 camere, 3 bai , este Decomandat si are o suprafata utila de 110 mp.
Chirie: 780 euro/luna
Detalii: tel: 0729539539 –Laurentiu Sturza. Poze si preturi: Apartamente de inchiriat Universitate Bucuresti – 3 camere

Va prezentam si o mica descriere a zonei UNIVERSITATII BUCURESTI
Zona Universităţii este situată în sectorul 1 al Capitalei, chiar la kilometrul 0. Acolo este şi centrul istoric al Municipiului Bucureşti. Numele acestei zone vine de la Universitatea Bucureşti, situată în buricul târgului, în Piaţa Universităţii, pe bulevardul Mihail Kogălniceanu. Aici se află multe clădiri importante din Bucureşti, care delimitează, de fapt, această zonă: Teatrul Naţional I.L. Caragiale, Banca Naţională a României, Palatul BCR, Hotelul Intercontinental, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, cunoscut mai degrabă ca Palatul Şuţu, Biblioteca Centrală Universitară, Casa Capşa, Cercul Militar Naţional. Aproape de Piaţa Universităţii se află atât parcul Cişmigiu, cât şi ceea ce a fost odată Hotel Cişmigiu.

Pentru Inchirieri Apartamente Universitate Bucuresti – nu ezitati sa apelati la agentii nostri imobiliari pentru consultanta gratuita, sau ne puteti contacta pe site-ul nostru, utilizand formularul de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *