Apartamente de inchiriat Cismigiu Bucuresti

Va prezentam ultimele oferte cu Apartamente de inchiriat Cismigiu in Bucuresti
Anunt: Apartament de inchiriat Chismigiu 4 camere Bucuresti
Apartamente de Inchiriat Cismigiu BucurestiReper:in apropiere de Parc Cismigiu.
Apartamentul este situat la etajul 1 si are 4 camere si o baie , si are o suprafata utila de 105 mp. Se inchiriaza mobilat si utilat
Chirie: 800 euro/luna
Detalii: tel: 0729539539 –Laurentiu Sturza. Poze si preturi: Apartamente de inchiriat Cismigiu Bucuresti – 4 camere

Va prezentam si o mica descriere a zonei Cismigiu
Parcul Cismigiu este situat in centrul orasului Bucuresti si este cea mai veche gradina publica din Bucuresti. Parcul Cismigiu are o suprafata de cca 15,59 ha, fiind delimitat de B-dul Regina Elisabeta, este amenajat in stilul parcurilor engleze, cu o vegetatie variata si o policromie a peluzelor cu flori, ce ofera o ambianta reconfortanta. Detine vegetatie arboricola de platani, liriodendroni, magnolii, aluni, peri, frasini pletosi si meri decorativi, spre a feri publicul de caldura verii si a prafului din oras.

Inchirieri apartamente CismigiuAnunt: Inchiriere Apartament 3 Camere Cismigiu, Bucuresti
Reper: Parc Cismigiu.
Apartamentul este situat la etajul 1 din bloc cu 4 etaje, are 3 camere, 1 bai ,bucatarie si un balcon cu vederea spre Cismigiu. Ca si compartimentare este semidecomandat si este format dintr-un dormitor mare cu iesire in balcon la baie si are acces din dormitor se poate intra si din hol. Apartamentul este mobilat cu bun gust are geamurile foarte mari cu jaluzele, bucataria mobilata si utilata si mai dispune de un dresing care poate fi folosit pentru depozitare.
Chirie: 650 euro/luna
Detalii: Tel:0729539539– Cristina Sturza. Poze si preturi: Apartamente de inchiriat Cismigiu Bucuresti 3 camere.

Pentru Apartamente de Inchiriat Cismigiu Bucuresti – nu ezitati sa apelati la agentii nostri imobiliari pentru consultanta gratuita, sau ne puteti contacta pe site-ul nostru, utilizand formularul de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *